Menutrigger
home » Oplossingen » ICT-beheer

ICT-beheer

Prettig werken en zorgeloos de dag afsluiten. Het is steeds meer noodzakelijker dat uw ICT-voorzieningen binnen uw organisatie optimaal werken en dat u continu over uw data kan beschikken. Hoe hoger het gebruikersgemak hoe hoger de productiviteit. Bij een storing is dan ook van belang dat uw weer snel een werkbare situatie heeft.

Organisaties moeten snel kunnen inspelen op diverse veranderingen binnen als buiten hun bedrijfsvoering, dus flexibel ICT-beheer is wenselijk. Diabolo ICT is al meer dan 22 jaar ICT-dienstverlener en heeft kennis en ervaring binnen diverse ICT-omgevingen. Samen met u kijken wij naar een gepaste vorm van het in beheer nemen van uw ICT-omgeving.

Uw ICT-omgeving is onze zorg

Onze ICT-consultant monitort en onderhoudt uw ICT-omgeving. Bewaakt de capaciteit, functionaliteit en integriteit van uw complete ICT-omgeving. Daarbij hoort het onderhouden van printers, servers en backup-systemen. Het beheer kan plaatsvinden op afstand, op locatie of in een mixvorm. Is er toch een storing, dan zorgt Diabolo ICT voor een snelle oplossing. Naast een prima basisdienstverlening bieden wij ook een uitgebreide 24-uursservice. Deze service is steeds wenselijker omdat klanten steeds flexibeler en tijdonafhankelijker willen werken. Meer weten? We luisteren graag naar uw situatie om een gepaste oplossing te bieden.

Voordelen

  • Een optimaler ICT-omgeving voorkomt minder storingen, dus lagere kosten
  • Onze ICT-consultants zijn opgeleide professionals met actuele kennis en vaardigheden.
  • Wij melden essentiële veranderingen binnen uw ICT-omgeving.
  • Onze 24×7 support service speelt in op de flexibele en tijdonafhankelijke werkplek
  • U krijgt meer tijd en focus voor de kernactiviteiten
  • Security van uw ICT-omgeving is noodzakelijk.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Xander Hendrickx

Manager ICT Solutions

Xander.Hendrickx@diabolo.nl

Of bel 026 - 339 79 68