Menutrigger
home » Over ons

Over ons

Met een team van 40 enthousiaste collega’s staan wij dagelijks voor u klaar. Op een professionele manier zetten wij onze kennis en kunde in om de ICT oplossingen te implementeren en te beheren.

Bent u op zoek naar flexibele ICT-oplossingen en goede automatisering voor uw organisatie? Diabolo ICT is een allround-dienstverlener vanaf 1993. Vanuit Arnhem werken wij aan sterke ICT-oplossingen op maat voor bedrijven en organisaties in de regio Oost-Nederland. Duurzaamheid staat voorop; zowel in onze aanpak als in de relatie met opdrachtgevers.

Betrouwbare automatisering, waar u geen omkijken naar hebt. Altijd kunnen beschikken over de juiste, actuele informatie. Soepele en effectieve bedrijfsprocessen; dat is waar het om gaat. Diabolo ICT heeft alle kennis in huis en ontzorgt klanten verregaand.

Het is plezierig om als kennismedewerkers te worden afgerekend op de kwaliteit van je werk, vanuit een basis van vertrouwen dat jij je werk zo efficiënt mogelijk doet. Om zo als volwaardige partner voor en met de klant een passende oplossing te bieden. Onze dienstverlening sluit goed aan bij diverse organisaties.

Bij Diabolo ICT houden wij het graag persoonlijk & professioneel.
Ronald Brakenhoff
directeur Diabolo ICT

 

Terug

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Ronald Brakenhoff

Algemeen directeur

Ronald.Brakenhoff@diabolo.nl

Of bel 026-4422540