Home » In-company workshop Phishing

In-company workshop Phishing

Uw medewerkers herkennen de meeste phishing-berichten wel. Veel organisaties denken uit de gevarenzone van professionele hackers te blijven doordat de ICT-omgeving technisch goed beveiligd is. Toch neemt het professioneel hacken toe. Hackers maken phishing-berichten steeds professioneler en persoonlijker, waardoor onderscheid maken lastig wordt. Hackers zien waarde in elke vorm van informatie! Daarom organiseren wij een in-company Phishing workshop.

 

“Wij hebben uw abonnement van € 89,95 over de maand mei niet kunnen incasseren door een technische storing. Om het u makkelijk te maken kunt u middels de volgende link uw maand mei aan ons voldoen. Klik hier.

Herkent u dit soort berichten in uw e-mailbox? Weet u wat de status is van de informatiebeveiliging binnen uw organisatie?

Voordelen in-company workshop

  • Nul-meting brengt uw beveiligingsrisico’s in kaart
  • Bewustwording van phishing-berichten
  • Weerbaar maken van uw medewerkers
  • Veiligheid van uw data nog beter waarborgen
  • Veilig omgaan met mobiele devices, ook privé
  • Gehacked! En dan?

 

.

Weerbaar maken

Weet u wat de status is van de informatiebeveiliging binnen uw organisatie? Weet u hoe uw medewerkers reageren op een phishing-mail? Door een nul-meting uit te voeren binnen uw organisatie waarbij de medewerkers in ongewisse worden gelaten, krijgt u een analyse van de risico’s. Deze analyse is een mooi beginpunt om uw organisatie bewust te maken van de gevaren en biedt handvatten hoe te handelen in de toekomst.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306