Home » Branches » Advocatuur

Advocatuur

Bewezen veilig
Als advocaat weet u als geen ander hoe belangrijk het is om te allen tijde te blijven voldoen aan veiligheidsprotocollen. Alle informatie naar de Cloud is een hele stap waarbij u volledig moet kunnen vertrouwen op de partij waar u mee samenwerkt, zodat veiligheid van u én die van uw cliënten continu gewaarborgd is. Met de Cloud-oplossingen van Diabolo heeft u dankzij de ISAE3402 certificering bewijsbare zekerheid dat de kwaliteit van de dienstverlening voldoet aan alle voorwaarden op het gebied van security!

 

ISAE-3402-Certified-logo-cmyk

Alle applicaties onder één dak

In de advocatuurbranche wordt gewerkt met specifieke applicaties en software. Door te kiezen voor een Cloud oplossing krijgt u de beschikking over een SaaS platform waarbij u toegang heeft tot meer dan 500 bedrijfsspecifieke applicaties, waaronder het voor u bekende Epona en BigHand. Door te werken in de Cloud draait uw oplossing in ons uiterst veilige datacentrum in Nederland, wat garandeert dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste versies van deze applicaties. Ook zijn uw applicaties volledig met elkaar geïntegreerd in uw eigen bureaublad, zodat u maar één keer inlogt voor toegang tot al uw programma’s en bestanden. Zo kunt u overal en op ieder moment werken met de voor u vertrouwde software en applicaties.

Continuïteit gegarandeerd

Wanneer u van plan bent om de overstap te maken naar de Cloud is continuïteit een belangrijk aspect. U wilt immers altijd en overal blijven werken, wat er ook gebeurt. Dan is het prettig om te weten dat er een stabiele partij achter u staat die de voortgang van uw dienstverlening kan garanderen. Een partij met toewijding die doet wat zij belooft, zodat u de zekerheid hebt dat u kunt vertrouwen op techniek en 24/7 alles uit uw business kunt blijven halen!

Download de reference case!

Diabolo ICT kan u helpen de overstap naar de Cloud te maken. Diabolo ICT heeft al meermaals bewezen een betrouwbare partner te zijn voor organisaties en hun cliënten in de advocatuur branche. Hoe succesvol de samenwerking met Diabolo ICT kan zijn, leest u in deze reference case waarin Dirkzwager advocaten en notarissen zijn ervaringen deelt.

Download whitepaper