Home » Branches » Cultuur

Cultuur

Nederland verandert snel. De cultuursector moet snel inspelen op maatschappelijke veranderingen en zich aanpassen aan de gewijzigde wet- en regelgeving vanuit de Rijksoverheid. Hierdoor zijn organisaties binnen de cultuur genoodzaakt bijna 180 graden te draaien om te kunnen overleven. De economische crisis heeft doen veroorzaken dat vele geldkranen werden dichtgedraaid. Zowel vanuit de overheid, het bedrijfsleven en in de portemonnee van de consument.

 

Ervaren partners

Lang stilstaan bij het zoeken van de juiste weg is vaak niet mogelijk. Het is dan fijn wanneer er ervaren partners zijn die u de juiste weg wijzen. Wij bieden strategische ICT-oplossingen, verzorgen implementaties en beheren uw ICT-omgeving.

Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking. 026 – 44 22 540.

Ervaring

“Wij zijn geen digitale nerds die het leuk vinden om rond te neuzen in het systeem op zoek naar een oplossing. Ons werk heeft een heel andere inhoudelijke focus. Wij willen met gemak een tussentijdse analyse uit kunnen draaien om bijvoorbeeld inzicht te krijgen in de bezoekersaantallen versus financiën. Daarbij hebben we het advies, de kennis en sturing van Diabolo ICT heel hard nodig,” aldus Gijsje van Honk, algemeen directeur Musis en Stadstheater Arnhem.

 

Meer gebruikersgemak

Veranderen is niet makkelijk. Uw ICT-omgeving is een middel om u voor te bereiden op het toekomstig werken; het realiseren van een hoger eindgebruikersgemak. Het verkrijgen van een werkplek die niet tegenwerkt. Die overal, altijd en op meerdere apparaten de informatie geeft waardoor uw medewerkers sneller in staat zijn te kunnen handelen. Bij uw ICT-omgeving kijken wij naar drie aspecten: private cloud, de diverse ICT-apparaten om uw gebruiker flexibeler te laten functioneren en security van uw ICT-omgeving is noodzakelijk(er).

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Lando Markhorst

Partner

Lando.Markhorst@diabolo.nl

Of bel 026-3700082