Home » Branches » Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

De samenleving digitaliseert. Hierdoor zijn mensen mondiger geworden en stellen hogere eisen. Ook uw patiënten kunnen steeds meer zelf regelen als het om hun gezondheid gaat. De positie van de patiënt verandert en daarmee ook de positie van veel zorgorganisaties. Een andere verandering die gaande is, zijn de wijzigingen in wet- en regelgeving vanuit de overheid, gemeente en zorgverzekeraars waardoor zorgorganisaties de zaken goed voor elkaar moet hebben.

Deze ontwikkelingen kunt u niet negeren. Uw ICT-omgeving moet flexibeler, transparanter en veiliger ingericht zijn om aanpassingen snel te realiseren. En een hoger eindgebruikersgemak is een vereiste voor de toekomst. Wij bieden ICT-oplossingen die passen bij uw ambities en toekomstige ontwikkelingen binnen uw branche. Wij implementeren en beheren diverse ICT-omgevingen.

Werkplek in de cloud

De voordelen

  • Uw ICT-omgeving is flexibeler en transparanter en dus sneller aan te passen aan nieuwe veranderingen
  • Een optimale ICT-omgeving zorgt voor lagere beheerkosten
  • Schaalbaar in het aantal medewerkers en applicaties
  • Uw ICT-omgeving optimaal veilig en beschikbaar
  • Meer grip op uw kosten door meer inzicht in uw ICT-omgeving
  • Hoger eindgebruikersgemak
  • U krijgt meer de regie over uw ICT-omgeving

aspecten van een ideale werkplek

  • Cloud-computing Een omgeving realiseren zonder beperkingen. Uw data continu en locatie onafhankelijk kunnen raadplegen. Met meer dan 500 applicaties tot uw beschikking maakt u uw private cloud-omgeving.
  • Diverse IT-apparaten Door de juiste devices (notebook, tablet, smartphone etc) gestandaardiseerd inzetten, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers sneller kunnen handelen. Standaardisatie bespaard complex beheer en is dus kostenbesparend.
  • Security Cloud computing is ook cloud security. Informatiebeveiliging hoort een integraal onderdeel te zijn van uw organisatiebeleid.

hoger eindgebruikersgemak

Veranderen is niet makkelijk. Mensen en middelen moeten binnen een acceptabel proces ingezet worden om een hoger eindergebruikersgemak te realiseren. Dit is het creëren van een ideale werkplek die niet tegenwerkt. Een werkplek die overal, altijd en op meerdere apparaten uw medewerkers het optimale gebruikersgemak geeft.

Referentie Woonzorg Flevoland

Diabolo ICT kan u ondersteunen met het adviseren, uitvoeren en beheren van diverse ICT-oplossingen. Hoe een samenwerking met Diabolo ICT tot stand komt, leest u in deze reference case waarin Woonzorg Flevoland zijn ervaringen deelt over hun inkoopmethode Best Value Procurement.

Download whitepaper

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306