Menutrigger
Home » Hoe en wanneer naar de Cloud?

Hoe en wanneer naar de Cloud?

De cloud groei onophoudelijk door. Veel softwareleveranciers zien internationale beperkingen verdwijnen doordat het beheer in de cloud op elk gewenste locatie en tijd kan plaatsvinden. Hierdoor worden steeds meer ICT-oplossingen aangeboden in de cloud en groeit het naar de cloud gaan alsmaar door. Onze private cloud wordt ingericht zoals u dat wenst en indien nodig in een hybride cloud oplossing.

 

Snel en efficiënt informeren wij u over onze volmaakte Private Cloud-oplossing.

  • Wat is voor u belangrijk om uw business te kunnen voeren?
  • Wat biedt Private Cloud voor u?
  • Hoe wordt uw data gewaarborgd?
  • Is het schaalbaar?
  • Continu bereikbaar?
  • Wat wordt uw rol en zijn uw kansen?
  • Welke bedrijven gingen u voor?

Naast deze vragen heeft u vast nog heel veel vragen voor ons. Wij gaan graag met u in gesprek hierover.

ISAE 3402

Wij garanderen dat uw processen, data en applicaties bij ons 100% veilig zijn en voldoen aan alle wetgeving rondom privacy. Ons datacenter wordt meerdere keren per jaar geauditeerd door PWC en Bakker Tilly Berk en beschikt over de certificeringen ISEA 3402, ISO 27001 en NEN2710 . Deze certificeringen tonen aan dat de essentiële processen binnen de Cloud dienstverlening in onze organisatie zijn geborgd en op de uitvoering door een externe audit organisatie worden getoetst.

Samen in een tripartite

In al onze ICT-oplossingen zoeken wij gedegen en kwalitatieve partners die mee kunnen denken naar de behoefte van onze relaties. Om die reden zijn wij met onze Private Cloud-oplossing een samenwerking aangegaan met Hewlett Packerd Enterprise en Eshgro Cloud Services. Iedere partner heeft een belangrijk rol in het continue veiligstellen en beheren van uw data in de private cloud. Dankzij de tripartite overeenkomst tussen Hewlett Packard Enterprise, Eshgro Cloud Services, Diabolo ICT en u als klant kunnen wij gegarandeerd continuïteit bieden over uw data.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306