Home » MVO

MVO

Diabolo ICT streeft er naar haar collega’s duurzaam aan zich te boeien en te binden o.a door prettige werkomgeving te creëren waarin plezier, kennis en kunde centraal staan. Door goede trainingsprogramma’s en het talentprogramma zorgt Diabolo ICT ervoor dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Naast goede primaire en secundaire voorwaarden hecht Diabolo ICT aan verbinding door gezamenlijke borrels, de jaarlijkse BBQ en het kerstdiner. Door de regionale aanwezigheid kent Diabolo ICT een goede werk/privé balans.

Maatschappelijk betrokken

Dat Diabolo ICT maatschappelijk betrokken is blijkt onder andere uit de sponsoring (en actieve bijdrage) van maatschappelijke organisaties. Zo richt Diabolo ICT zich hoofdzakelijk op een aantal initiatieven die liggen op het gebied van cultuur, jeugd, zorg en vrijwilligerswerk:

Scholing

Ook levert Diabolo ICT al jaren een actieve bijdrage aan de beroepsbevolking voor de toekomstige arbeidsmarkt. Diabolo ICT stelt jaarlijks meerdere stageplaatsen beschikbaar voor studenten wie een MBO of HBO opleiding volgen. Deze stageplaatsen zijn beschikbaar op diverse afdelingen zoals bijvoorbeeld, marketing, administratie, commerciële binnendienst of op de servicedesk. De periode waarin stage gelopen verschillen van 10 weken tot een jaar.

Ook is Diabolo ICT bekend bij het UWV, SIZA dorpgroep en Pluryn werkenrode. Samen met genoemde partijen bespreken we de mogelijkheden om jongeren met een beperking een kans te geven op de arbeidsmarkt.

Dit doen wij door deze jongeren werkervaring op te laten doen bij een van de afdelingen binnen Diabolo ICT. Uiteraard bieden wij, waar mogelijk, deze stagiaires een vaste functie binnen Diabolo ICT aan.

 

Terug