Menutrigger

Maatschappelijk betrokken

Diabolo ICT staat graag midden in de samenleving. Het sponsoren behoort een samenwerking te zijn en geen inrichtingsverkeer. Om die reden ondersteunen wij initiatieven binnen Arnhem e.o. die in verbinding staan met onze klanten.

Het betrokken zijn zit in ons DNA en vinden wij van belang voor onze duurzame en menselijke aanpak. We ondersteunen initiatieven op het gebied van zorg, cultuur, jeugd en sport.

Zorg

  • Sinds 2012 zijn wij lid en actief binnen het bestuur van het Ronald McDonald Breakfast Businessclub. We proberen initiatieven te ontplooien voor meer ondersteuning van het (t)Huis Arnhem.
  • Stichting Leergeld Arnhem. Een stichting die zich inzet voor kinderen die niet kunnen beschikken over de normale middelen zoals een pc. Tezamen met hen is een kringloopproject opgezet door oude hardware weer een nieuw tweede leven te geven zodat elk kind kan meedoen.

Cultuur

Cultuur verrijkt onze samenleving. Het bevordert de economie, sociale ontmoetingen en ontwikkelt creatief talent.

  • Theater Cardo van Pluryn is een gezellig en laagdrempelig theater met elk jaar een programma aan diverse artiesten.
  • CultuurClubArnhem draagt bij aan het culturele klimaat van de stad en haar regio, aan de economische ontwikkeling en stimuleert creativiteit en bedrijvigheid.

Sport en recreatie

  • Project Belize van Burgers’Zoo brengt mensen, dieren en planten tezamen om de diverse natuurgebieden in Belize te beschermen.
  • Voetbalvereniging VDZ Hogerop is een familievereniging waar veel medewerkers van Diabolo ICT in hun vrije tijd te ontmoeten zijn.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Mirelle Willems

Marketing & Communicatie

mirelle.willems@diabolo.nl

Of bel 06-48464330