Home » MVO » Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel MVO, staat bij Diabolo ICT hoog in het vaandel. Wij staan graag midden in de samenleving. Het sponsoren behoort een samenwerking te zijn en geen eenrichtingsverkeer. Om die reden ondersteunen wij MVO-initiatieven in Arnhem en omstreken die in verbinding staan met onze ICT-klanten.

 

MVO is nauw verbonden met onze ICT

Betrokken zijn zit in ons DNA en vinden wij van belang voor onze duurzame en menselijke aanpak. Daarom richten wij ons niet alleen op ICT, maar ook op MVO. Wij dragen bij aan de United Economy en ondersteunen initiatieven op het gebied van zorg, cultuur, jeugd en sport.

Zorg

  • Sinds 2012 zijn wij lid en actief binnen het bestuur van het Ronald McDonald Breakfast Businessclub. We proberen initiatieven te ontplooien voor meer ondersteuning voor ’t Huis Arnhem.
  • Stichting Leergeld Arnhem. Deze stichting zet zich in voor kinderen die niet kunnen beschikken over alledaagse middelen om mee te komen op school en/of in het sociaal domein. Het hebben van een pc is één van die middelen die wij tezamen met een partner, middels een kringloopproject van oude hardware, proberen te realiseren voor ieder kind.

Cultuur

Cultuur verrijkt onze samenleving. Het bevordert de economie, sociale ontmoetingen en ontwikkelt creatief talent.

  • Theater Cardo van Pluryn is een gezellig en laagdrempelig theater met elk jaar een programma aan diverse artiesten.
  • Cultuur Club Arnhem draagt bij aan het culturele klimaat van de stad en haar regio, aan de economische ontwikkeling en stimuleert creativiteit en bedrijvigheid.

Sport en recreatie

  • Project Belize van Burgers’ Zoo brengt mensen, dieren en planten tezamen om de diverse natuurgebieden in Belize te beschermen.
  • Voetbalvereniging VDZ Hogerop is een familievereniging waar veel medewerkers van Diabolo ICT in hun vrije tijd te vinden zijn.

 

Wij staan ook klaar voor u!

Wilt u meer weten over ons MVO of onze ICT-oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 026-4422540. Wij staan voor u klaar.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Maatschappelijk betrokken