Home » MVO » Maatschappelijk betrokken: MVO en ICT

Maatschappelijk betrokken: MVO en ICT

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel MVO, staat bij Diabolo ICT hoog in het vaandel. Wij staan graag midden in de samenleving. Het sponsoren behoort een samenwerking te zijn en geen eenrichtingsverkeer. Om die reden ondersteunen wij MVO-initiatieven in Arnhem en omstreken die in verbinding staan met onze ICT-klanten.

MVO is nauw verbonden met onze ICT

Betrokken zijn zit in ons DNA en staat centraal in onze duurzame en menselijke aanpak. Daarom richten wij ons niet alleen op ICT, maar ook op MVO. Wij dragen bij aan de United Economy en ondersteunen initiatieven op het gebied van zorg, cultuur, jeugd en sport.

Wij staan ook klaar voor u!

Wilt u meer weten over ons MVO of onze ICT-oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 026 – 37 000 82. Wij staan voor u klaar met onder andere SaaS-oplossingen, ICT beheer en telefooncentrales in de cloud. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij zorgen voor een oplossing op maat die perfect bij uw organisatie past.

Zorg

De zorg is een onmisbare sector in onze samenleving. Daarom ondersteunt Diabolo ICT diverse MVO-projecten in deze sector:

  • Sinds 2012 zijn wij lid en actief binnen het bestuur van het Ronald McDonald Breakfast Businessclub. We proberen initiatieven te ontplooien voor meer ondersteuning voor ’t Huis Arnhem.
  • Stichting Leergeld Arnhem. Deze stichting zet zich in voor kinderen die niet beschikken over alledaagse middelen om mee te komen op school en/of in het sociaal domein. Het hebben van een pc is één van die middelen die wij tezamen met een partner, middels een kringloopproject van gebruikte hardware, proberen te realiseren voor ieder kind.
  • Stiching gaandeweg. Deze stichting verzorgt korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Een prachtig doel, waar wij graag een steentje aan bij dragen.

Cultuur

Cultuur verrijkt onze samenleving. Het bevordert de economie, faciliteert sociale ontmoetingen en ontwikkelt creatief talent. Daarom staat ons bedrijf de volgende MVO-organisaties bij:

  • Theater Cardo van Pluryn is een gezellig en laagdrempelig theater met elk jaar een programma aan diverse artiesten.
  • Cultuur Club Arnhem draagt bij aan het culturele klimaat van de stad en haar regio, aan de economische ontwikkeling en stimuleert creativiteit en bedrijvigheid.

Sport en recreatie

Ook op het gebied van sport en recreatie ondersteunt ons ICT-bedrijf MVO-initiatieven in Arnhem en omgeving:

  • Project Belize van Burgers’ Zoo brengt mensen, dieren en planten tezamen om de diverse natuurgebieden in Belize te beschermen.
  • Voetbalvereniging VDZ Hogerop is een familievereniging waar veel medewerkers van Diabolo ICT in hun vrije tijd te vinden zijn.

MVO Nederland

Diabolo ICT is partner van MVO Nederland en daar zijn we trots op. Dit betekent namelijk dat we een aandeel hebben in de nieuwe, moderne economie. We pakken onze maatschappelijke verantwoordelijkheid graag op en nemen dit serieus. Dit laten we onder andere ook zien door ons partnerschap bij United Economy, een circulair handelsplatform met eigen munt. Daarnaast proberen we ons steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Daarover lees je meer op deze pagina.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Maatschappelijk betrokken: MVO en ICT