Home » Oplossingen » Cloud Workspace

Cloud Workspace

Elke professional wil het maximale uit een werkdag halen, middels eigen applicaties, tools, dashboard, telefonie en data. De grenzen van uw ICT mogen daarin geen belemmering zijn. Diabolo ICT biedt de zekerheid van een bewezen Cloud-platform. Wat zijn uw wensen ten aanzien van een ideale werkplek? Wij luisteren.

Met de Cloud Workspace biedt Diabolo uw bedrijf:

  • Meer grip op IT-kosten;
  • Een cloudoplossing op maat voor uw bedrijf;
  • Veilig en vertrouwd werken met uw IT-werkplek;
  • Focus op het functioneel gebruik van IT in plaats van techniek.

Meer grip op uw IT kosten

Met de Cloud Workspace krijgt u inzicht en controle over uw IT-kosten. Voorspelbaar, schaalbaar en transparant, voor een vast bedrag per maand. U betaalt voor oplossingen en niet voor techniek. Geen verborgen uitgaven voor beheer en onderhoud en geen grote investeringen vooraf. Zo verhoogt u het rendement van uw IT-budget.

Een cloudoplossing op maat voor uw bedrijf

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al uw applicaties. U verhoogt de productiviteit van uw medewerkers door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving te plaatsen: een geïntegreerde werkplek waarin iedere gewenste line-of-business applicatie toegevoegd kan worden. Met de Cloud Workspace heeft u de keuze uit ruim 700 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

Veilig en vertrouwd

Bescherming van uw bedrijfsgegevens is van essentieel belang. Wij garanderen dat uw gebruikersdata, processen en applicaties beveiligd zijn. Zo helpen wij uw bedrijf te voldoen aan wet en regelgeving, zoals de GDPR. Bovendien is onze dienstverlening gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Bouw op een veilige, vertrouwde cloudomgeving. Ook toegang voor mobiele gebruikers wordt strikt beveiligd. Zo heeft u de zekerheid dat uw gegevens niet in verkeerde handen terechtkomen.

Business-driven IT

IT is nog te vaak gericht op techniek in plaats van op oplossingen. De cloud biedt handvatten om uw bedrijf te laten groeien. Door de cloud richt u zich op de leuke dingen van IT en zijn problemen binnen een aantal muisklikken opgelost. Met de focus op oplossingen in plaats van techniek is IT niet langer een kostenpost maar een strategisch middel. Op deze manier focust u zich op de groei van uw bedrijf en kunt u uw concurrentiepositie verbeteren. Met een Cloud Workspace is uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Co-Creatie

Samenwerken met professionals is noodzakelijk om gedegen oplossingen te bieden naar onze klanten. Om die reden werken wij voor onze private cloud-oplossing samen met de partners Hewlett Packard Enterprise en  Eshgro Cloud Services. In een tripartite overeenkomst heeft iedere partner een belangrijke rol in het continue veiligstellen en beheren van uw data binnen de private cloud.

Journey to the Cloud

Download onze whitepaper om meer te weten te komen over overstappen naar de Cloud!

Download whitepaper

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306