Home » Oplossingen » De Circulaire Werkplek

De Circulaire Werkplek

Diabolo biedt u een aantal volledig schaalbare, veilige en kostentransparante managed services zoals Software as a Service (SaaS), Wifi as a Service (WaaS) en  Device as a Service (DaaS). De diensten kenmerken zicht door een zeer hoge mate van veiligheid, schaalbaarheid, beschikbaarheid, flexibiliteit, compliancy en functionaliteit. Diabolo is voor de afgenomen dienstverlenging uw single point of contact en levert de diensten tegen transparante, voorspelbare kosten. In samenwerking met HP richten wij graag uw werkplek voor u in.

Diabolo zorgt voor:

  • De juiste apparaat keuze
  • Werken in de Cloud
  • Beheer met inzicht
  • Flexibiliteit voor uw bedrijf

Software as a Service (SaaS)

Applicaties die als een dienst worden aangeboden via het internet, dat is Software as a Service. Geen hoge investeringen meer om software en de daarvoor benodigde hardware aan te schaffen, u betaalt slechts voor het gebruik ervan. Bovendien kan er snel op- en afgeschaald worden, een gebruiker meer of minder is geen probleem. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, service en support voor de software, altijd de nieuwste updates in een goed beveiligde omgeving, dat is waar Diabolo voor zorgt.

WiFi as Service (WaaS)

Diabolo levert een professioneel WiFi netwerk als een Wifi as a Service dienst (WaaS) tegen een minimale vergoeding per maand. Met onze WaaS diensten wordt uw organisatie volledig ontzorgt en hebben uw medewerkers, gasten, cliënten of bezoekers altijd toegang tot een optimaal functionerend WiFi netwerk. Diabolo borgt voor u de continuïteit in de gehele keten met betrekking tot het volledige beheer van de WiFi omgeving.

Device as a Service (DaaS)

Optimaliseer uw IT-activa en -resources met Diabolo Device as a Service. Een volledige schaalbare oplossing die hardware, inzichtelijke analyses, proactief beheer en diensten voor de levenscyclus van uw fysieke werkplek combineert. Ons portfolio met serviceopties ondersteunt elke fase van de apparaatlifecycle, van begin tot einde.

BEVEILIGING EN BEHEREN

Uw data beveiligen moet op diverse niveaus gebeuren: ICT-omgeving, mobiele apparaten en mensen. Wij bieden oplossingen op ieder niveau. Zo implementeren wij tools als Workspace One – Airwatch van VMware om beheer en beveiliging vanuit één dashboard te kunnen uitvoeren naar alle mobiele apparaten. Of kunnen wij een Security Training verzorgen aan uw medewerkers om hen bewust te maken van online criminaliteit.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Guul Muselaers

Accountmanager

Guul.Muselaers@diabolo.nl

0614162367