Home » Oplossingen » Hosted Voice

Hosted Voice

‘Hosted Voice is uw telefooncentrale in de cloud.’

U investeert niet in een kostbare telefooncentrale. U betaalt maandelijks voor wat u gebruikt per medewerker, dus grip op uw kosten. U beheert zelf eenvoudig al uw communicatie. Bovendien heeft u altijd en overal telefonie voor handen. Medewerkers kunnen met vaste en mobiele toestellen op elk moment vanaf elke gewenste locatie gebruikmaken van de functies van Hosted Voice. En als iemand echt niet bereikbaar is, worden gesprekken automatisch naar een medewerker, callcenter of voicemail doorgezet. Middels eenvoudige gebruikersprofielen kunt u functionaliteiten gemakkelijk toekent aan uw medewerkers.

De voordelen even op een rij gezet:

  • Kostenbesparingen. Met Hosted Voice bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten.
  • Hogere bereikbaarheid. De uitgebreide functionaliteiten van Hosted Voice zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en betere bereikbaarheid van uw medewerkers.
  • Schaalbaarheid. Hosted Voice groeit mee met uw organisatie. Uitbreiding van IP-aansluitingen zijn binnen vijf werkdagen eenvoudig geregeld.
  • Hoge betrouwbaarheid. Het intelligente IP-netwerk is betrouwbaar en wordt op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur is daardoor minimaal.
  • Flexibel. De telefoontoestellen zijn niet aan een centrale verbonden en daardoor niet werkplekafhankelijk. Het verhuizen van medewerkers is dus bijzonder eenvoudig.
  • Vaste maandlasten. U betaalt slechts een vast maandelijks bedrag op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers (telefoontoestellen).
  • Geen eigen telefooncentrale. Ook een aanzienlijke besparing van uw kosten. 

 

Terug

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Bob van der Vorst

Accountmanager

Bob.vanderVorst@diabolo.nl

Of bel 026-7505222