Home » Oplossingen » ICT beheer en support

ICT beheer en support

Door een goede ICT-beheerder van Diabolo ICT in te huren, kunnen u en uw medewerkers prettig werken en zorgeloos de dag afsluiten. Het is steeds noodzakelijker dat uw ICT-omgeving in en om uw organisatie optimaal werkt en dat uw medewerkers overal en altijd over de juiste data beschikken. Hoe hoger het gebruikersgemak, hoe hoger de productiviteit. Organisaties moeten snel kunnen inspelen op diverse veranderingen zowel binnen als buiten hun bedrijfsvoering. Daarvoor is flexibel ICT-beheer en support wenselijk. Samen met u kijken wij naar een gepaste vorm van het in beheer nemen van uw ICT-omgeving.

Uw ICT-omgeving is de zorg van onze ICT-beheerder

Op locatie en/of op afstand kan onze ICT-beheerder uw IT-omgeving flexibel beheren en ondersteunen. Voor veel bedrijven is het steeds wenselijker om plaats- en tijdonafhankelijk te kunnen werken. Wij beheren en ondersteunen 24/7 uw:

  • (Mobiele) werkplekinrichting
  • Werken in de cloud
  • Telefonie
  • Printers
  • Vergaderschermen en andere screens

Interesse of vragen? Neem contact op

Binnen het kader van eisen en wensen een optimale ICT-omgeving creëren? Onze ICT-beheerders luisteren, bieden oplossingen, migreren en beheren. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026 – 37 000 82. Dan plannen wij graag een persoonlijke afspraak met u om samen tot de ideale ICT-oplossing te komen.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Xander Hendrickx

Manager ICT Solutions

Xander.Hendrickx@diabolo.nl

Of bel 026 - 339 79 68