Home » Oplossingen » Living Lab

Living Lab

Een Living Lab is een ruimte waar diverse innoverende ICT-technieken (apps, games, et cetera) worden getest door en voor mensen met een beperking. Onze klant Pluryn heeft met ondersteuning van Diabolo ICT een Living Lab ontwikkeld. Een ruimte waar ideeën tot stand komen voor nieuwe e-health producten voor meer verbetering, vermaak en/of verzelfstandiging van en in het leven van cliënten. Technologie kan een welkome aanvulling zijn.

Living Lab en Digital Health Center

De kennis en ervaring die wordt opgedaan in het Living Lab en bij de uitleenservice worden verzameld en omgezet naar goede e-health producten. Bij het centraal orgaan Digital Health Center kunnen begeleiders door het stellen van hulpvragen het gewenste e-health product vinden voor hun cliënt. Het Digital Health Center is een onafhankelijk platform dat op professionele wijze partijen met verschillende achtergronden bij elkaar brengt. Enerzijds zijn dat zorginstellingen die kansen zien in e-health producten. Anderzijds zijn het bedrijven (startups) die hun innovatie of ICT-oplossing willen laten testen.

Ontwikkeling in de zorg

De afgelopen jaren heeft de zorg het roer aardig moeten omgooien door de steeds veranderende wet- en regelgeving en het beleid van verzekeraars. Om goede en menselijke zorg te kunnen blijven bieden zoekt men naar hulp in het toepassen van innoverende technieken. Met de oprichting van het Living Lab en het Digital Health Center kunnen begeleiders samen met hun cliënten kijken naar producten die passen bij de behoefte.

Wilt u ook een innovatieve ruimte?

Door de betrokkenheid en samenwerking met Living Lab is Diabolo ICT de partij waarmee u innovatie ruimtes kunt opzetten. Wij hebben de expertise om elke ruimte naar wens en technische toepassingen in te richten met de nodige producten, meubels en service. Onze collega Bonne van Dijk kan u alle nodige informatie bieden. U bereikt hem op 026 – 37 000 82.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Bonne van Dijk

Manager Kantoorinrichting

Bonne.vanDijk@diabolo.nl

Of bel 026-3700082