Home » Oplossingen » Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft Office is wereldwijd de meest gebruikte kantoorapplicatie. Met zijn allen werken we dagelijks vanuit Word, Excel, PowerPoint, Outlook; noem maar op. Hoe handig is het om alles wat je nodig hebt vanuit de cloud te kunnen bereiken, in plaats van het constant op een eigen server of werkplek te moeten installeren? Met Microsoft 365 kun je altijd, waar dan ook, gebruik maken van Office. Het maakt daarbij niet uit welk device je gebruikt. Het enige dat nodig is, is een werkende internetverbinding.

Voordelen

We noemden net al een aantal voordelen van Microsoft 365. Zo ben je niet device gebonden en kun je alles vanuit de Cloud bereiken. Dit betekent dus dat je overal ter wereld bij je bestanden en software kunt, zolang je maar een internetverbinding hebt. Het is hierdoor ook eenvoudiger om bestanden te delen met collega’s en klanten en daar gelijktijdig in te werken. Zo kamp je niet met het probleem van verschillende versies. Samenwerking en communicatie binnen je team is makkelijk te verbeteren, onder andere dankzij Microsoft Teams. Al deze punten samen zorgen ervoor dat je productiever te werk kunt gaan. Daarnaast is je abonnement flexibel en dus schaalbaar.

Eshgro

Om een veilige en duurzame oplossing te bieden, vinden wij het noodzakelijk om samen te werken. Onze Cloudoplossingen bieden wij dan ook samen met Eshgro Cloud Services en Hewlett Packard Enterprise aan. Gezamenlijk hebben wij de verantwoordelijkheid om uw data te beheren en veilig te stellen op de private cloud.

Cloudoplossingen

Voor ons zijn Cloudoplossingen niet vreemd. We weten dat onze klanten het maximale uit hun werkdag willen halen. We weten ook dat een Cloudoplossing daar de beste mogelijkheid toe biedt. Diabolo ICT biedt de zekerheid van een bewezen Cloud-platform. Wat zijn uw wensen ten aanzien van een ideale werkplek? Wij luisteren. Lees daarom ook zeker onze pagina over Cloud Workspace, waar we dieper ingaan op andere voordelen, zoals grip op uw IT-kosten en de veiligheid van een Cloudomgeving. Wilt u meer weten over Microsoft 365? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens! Wij helpen u graag verder en lossen graag uw problemen op.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306