Home » Over ons

Over ons

Met een team van 50 enthousiaste collega’s staan wij dagelijks voor u klaar. Op een professionele manier zetten wij onze kennis en kunde in om ICT-oplossingen te implementeren en te beheren.  Diabolo ICT is een allround-dienstverlener vanaf 1993.  Vanuit Arnhem werken wij aan sterke ICT-oplossingen op maat voor bedrijven en organisaties in de regio Midden en Oost-Nederland. Duurzaamheid staat voorop; zowel in onze aanpak als in de relatie met onze klanten.

 

Het is plezierig om als kennismedewerkers te worden afgerekend op de kwaliteit van je werk, vanuit een basis van vertrouwen dat jij je werk zo efficiënt mogelijk doet. Om zo als volwaardige partner voor en met de klant een passende oplossing te bieden. Onze dienstverlening sluit goed aan bij diverse organisaties.

 

“Als je snel wilt gaan ga dan alleen
Als je ver wilt komen ga dan samen”

 

“Bij Diabolo ICT houden wij het graag

persoonlijk en professioneel!”

Ronald Brakenhoff
Directeur Diabolo ICT
Ronald Brakenhoff

Visie

Samen verder bewegen

Nederland verandert. Sterker nog: de wereld verandert. Alles gaat zo snel, dat u het onmogelijk alleen kunt. Dus denkt Diabolo in de keten en geloven wij in co-creatie. Samenwerken tussen onze klanten, medewerkers en leveranciers. Als we allemaal focussen op waar we goed in zijn, komen we samen sneller verder.

 

 

Missie

Mensen bewegen met ICT

 

Een ICT-vraagstuk vraagt niet om een ICT-oplossing. Het vraagt om een menselijke invulling op de gestelde uitdaging. Bij Diabolo ICT denken we daarom vanuit mensen, niet vanuit systemen. Zowel bij onszelf als bij onze klanten en partners. Zo bouwen wij aan honkvaste medewerkers met duurzame relaties  met onze klanten en partners als gevolg.

 

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Ronald Brakenhoff

Algemeen directeur

Ronald.Brakenhoff@diabolo.nl

Of bel 026-4422540