Home » Over ons » Best Value

Best Value

Alleen de beste mogen uw organisatie dienen

Best Value is een innovatieve inkoopmethodiek bij aanbestedingstrajecten. Best Value zorgt ervoor dat geselecteerde leveranciers het maximale aan kennis, talent en kwaliteit laten zien tegen de beste prijs.

Best Value methodiek zorgt niet alleen voor het verkrijgen van de optimale oplossing van uw vraagstuk, maar legt ook de basis voor een goede relatie met uw leverancier. Die aanpak prefereert Diabolo ICT en is in 2016 bij Best Value Nederland gecertificeerd voor Best Value Procurement B/B+.

ruimte voor oplossingen

De methodiek Best Value Procurement (BVP) is ontwikkeld door de Amerikaanse hoogleraar inkoop Dean Kashiwagi. Best Value stelt in de basis weinig eisen aan geselecteerde leveranciers, om meer ruimte te geven aan het optimaal invullen van de oplossing. Hierdoor worden geselecteerde leveranciers uitgedaagd om hun kennis maximaal aan te bieden en de hoogste kwaliteit te leveren.

Echte experts springen eruit

De geselecteerde leveranciers krijgen met Best Value de kans om hun expertise maximaal te laten zien. Op deze manier kunnen de echte experts zich onderscheiden van de concurrenten en prijsvechters.

Hogere klanttevredenheid

Best Value Procurement resulteert in:

  • echte experts springen eruit;
  • betere samenwerking en afstemming in de keten;
  • meer prijs-kwaliteitsverhouding;
  • minder meerwerk en minder vertraging;
  • een hogere klanttevredenheid.

Ervaring met Best Value

Woonzorg Flevoland wilde focus blijven houden op goede zorg leveren. Een vernieuwde IT-omgeving was noodzakelijk om meerdere mogelijkheden te creëren. Woonzorg Flevoland zette een Best Value aanbesteding uit. Lees hier haar ervaringen.

Download whitepaper

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306