Home » Over ons » Certificering

Certificering

Wij vinden het belangrijk om onze certificaten up-to-date te houden. Daarnaast gaan we alleen partnerschappen aan met de meest betrouwbare partijen. Zo verzekeren wij onze klanten ervan dat wij in staat zijn om hen de best mogelijke IT-oplossingen te bieden. Tevens zorgen we er zo voor dat onze kennis actueel blijft en zijn we alert op onze verbeterpunten.

Wij zijn

  • ISAE 3000/SOC 2 Type II
  • Gold Partner HP Ink
  • Gold Partner Microsoft
  • Gold Solution Partner Sophos

ISAE 3000/SOC 2 Type II

Diabolo ICT heeft haar ISAE 3000 / SOC 2 type 2 assurancerapportage 2019 voltooid en bijbehorende verklaring van auditor Baker Tilly verkregen. Het certificaat is een onafhankelijke vaststelling dat aan de normen wordt voldaan voor de aspecten beveiliging, beschikbaarheid en integriteit. De datacenter- en SaaS-diensten van Diabolo ICT vallen daarmee onder die norm. Deze zijn dus beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of aanpassing. Ook bieden deze diensten de beloofde beschikbaarheid, beschreven voor een SaaS-provider. Dankzij de ISAE 3000 / SOC2-verklaring weten klanten van Diabolo zich verzekerd van services die betrouwbaar en beschikbaar zijn volgens een van ‘s werelds meest kritische standaarden.

Gold partner HP Inc.

Als Gold Partner van HP zijn we aangemerkt als meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-reseller. Dit betekent dat wij zijn geautoriseerd om te adviseren en alle HP producten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen.

Hiervoor hebben wij gecertificeerde medewerkers in dienst die zich jaarlijks weer opnieuw certificeren om aan de hoogste eisen van HP te blijven voldoen.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn gecertificeerd Gold Partner van Microsoft, waar we een jarenlange samenwerking mee hebben. Veel van onze technologie is ondergebracht op Microsoft systemen en onze sales en technische experts zijn hier uitgebreid voor getraind. Als CSP partner kunnen wij bovendien direct Cloud services leveren zoals Office 365 en Azure-services.

Gold Solution Partner Sophos

Sophos heeft een breed beveiligingsportfolio. Naast de antivirus oplossing maken wij ook gebruik van Sophos Intercept X, waarmee ransomware geblokkeerd kan worden. Tevens zetten wij de uitgebreide functionaliteit van de firewall XG Security Appliance, in bij onze klanten.