Home » Over ons » Onze duurzame activiteiten en ICT

Onze duurzame activiteiten en ICT

Wij houden van duurzame ICT-oplossingen en duurzaam ondernemen. Daarom zijn wij bij Diabolo ICT bewust bezig met de duurzaamheid in en rondom Arnhem te verbeteren, onder andere met oplossingen voor thuiswerken. Wij willen namelijk graag van toegevoegde waarde zijn voor de mens, het milieu en de maatschappij.

Duurzame ICT en United Economy

Wij geloven dat elk bedrijf duurzaam kan ondernemen, daar hoef je geen grote onderneming voor te zijn. In de kleinste activiteiten willen wij duurzaam meedenken. Daarom zijn wij lid van de United Economy, om “samen actief te bouwen aan een duurzame en circulaire economie”. Uiteraard bieden wij ook duurzame ICT-oplossingen aan. Ons ICT-bedrijf uit Arnhem levert onder andere oplossingen voor thuiswerken, wat duurzaam is doordat er minder gereisd hoeft te worden.

“Samen de wereld een beetje mooier achterlaten
dan je hem hebt gekregen!”

Ronald Brakenhoff
Directeur Diabolo ICT
Ronald Brakenhoff

Menselijk

Wij vinden plezier in je werk hebben een minimale must en streven dat al na sinds het bestaan van onze organisatie. Plezier zorgt voor een honkvaste en duurzame relatie met Diabolo ICT, voor continuïteit van de organisatie en onze klanten, een gezonde werksfeer en meer loyaliteit om samen ambities na te streven.

Energie

Bij de verbouwing van ons kantoor in Arnhem hebben wij met specialisten gekeken naar duurzaamheid en energiezuinige en milieu besparende maatregelen. Met onze dak- en vloerisolatie en ledverlichting hebben we 15% weten te besparen. Ook onze werkplekken en kantoorfaciliteiten zijn vervangen door energiezuinige apparaten, zoals blades, thin clients en printers. Zo zijn wij ook zelf voorzien van duurzame ICT-oplossingen.

Uitstoot

Uitstoot

In mobiliteit stimuleren wij onze medewerkers milieubewuste keuzes te maken. Wij bevorderen duurzaamheid in Arnhem en omgeving door:

  • Te rijden met A-label lease auto’s of elektrische auto’s.
  • Thuis te werken, wat tijd in de spits en CO2-uitstoot bespaart.
  • Steeds meer werkzaamheden remote uit te voeren. Hierdoor worden onze klanten sneller geholpen, tijd wordt efficiënter benut en zijn er minder km-kosten en
  • CO2-uitstoot.

Hergebruik

Door samenwerking in de keten met fabrikanten en leveranciers worden de meeste materialen hergebruikt. Wij voeren oude hardware van onze klanten af via onze partner Solid Circle Services. Klanten zijn hiermee verzekerd van het veilig vernietigen van alle data en persoonsgegevens. Om duurzaamheid verder te bevorderen, doneren wij apparatuur die hergebruikt kan worden aan Stichting Leergeld Arnhem. Zo leveren wij niet alleen duurzame ICT-oplossingen, maar dragen wij ook bij aan recycling.

Duurzaam printen

Om CO2-uitstoot tegen te gaan, gebruiken wij printpapier van PaperWise. Per 1000 kilo papier verminderen we gezamenlijk de CO2-uitstoot al met 756 kilo! Het papier wordt gemaakt van landbouwafval, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen, afvalstoffen een tweede leven geven en verspilling voorkomen.

Gaat u ook voor duurzaam thuiswerken of op kantoor werken in de regio Arnhem?

Wilt u uw werkplek ook duurzamer inrichten of wilt u met behulp van ons ICT-bedrijf uit Arnhem uw werknemers de kans bieden tot duurzaam thuiswerken? Bekijk dan ons duurzaamheidsportfolio hieronder. Wilt u meer weten over duurzame ICT-oplossingen? Neem dan zeker contact met ons op via 026 – 37 000 82.

Duurzaamheidsportfolio

Download ons duurzaamheidsportfolio voor een greep uit de vele milieubewuste opties om uw werkplek groener in te richten

Download whitepaper

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Ronald Brakenhoff

Algemeen directeur

Ronald.Brakenhoff@diabolo.nl

Of bel 026-4422540