Home » Referenties » CCV

'Een betrokken, capabele en flexibele partner'

CCV

CCV verzorgt betaaloplossingen zoals betaalapparatuur, service voor winkels en transactieverwerking zoals pin- en creditcardtransacties voor het mkb. CCV levert eveneens de OV-chipkaart oplaadapparatuur en verwerkt alle transacties. Het bedrijf telt 900 medewerkers, het hoofdkantoor staat in Arnhem. De computerdivisie richt zich op de financiële transactieverwerking voor klanten. IT-manager Wil van Zummeren gaat over de interne kantoorautomatisering voor 600 medewerkers in de Benelux, verspreid over vijf locaties.

“Wij willen operationeel excelleren, zodat we onze klanten continuïteit zonder zorgen bieden. Dat is ook intern van groot belang. Diabolo ICT is onze partner voor kantoorautomatisering. We leerden Diabolo kennen als een betrokken, capabele en flexibele partner. Bij veel leveranciers zijn we zomaar een klant, voor Diabolo zijn we een belangrijke klant. Dat merk je vooral in de service.”

Eigenschappen

Continuïteit zonder zorgen

Diabolo ICT verzorgt onze werkplekken

Vertaalslag

Diabolo ICT vertaalt functionele vragen naar techniek, middelen, mensen en software

Normale taal

Diabolo ICT legt in normale taal uit hoe ICT-oplossingen werken

Implementatie

Volledige virtualisatie van bestaande omgeving met compleet nieuw artikelplatform, gebaseerd op nieuwe software-oplossingen

Klant aan het woord

Wil van Zummeren

IT-manager

“Een automatiseringstraject bestaat vaak uit functionele vragen. Diabolo ICT helpt ons prima om deze vragen te vertalen in techniek, middelen, mensen en software. Samen bepalen we hoe de digitale infrastructuur eruit moet zien. Diabolo ICT zoekt daar goede partners bij. We kozen Microsoft als solution partner; een uitgebreid project waarbij storage-oplossingen, activeringsoplossingen en anyplace, anytime & anywhere-principes zijn meegenomen. Dit leidde tot een volledige virtualisatie van de bestaande omgeving met een compleet nieuw artikelplatform. Een mooi voorbeeld van Diabolo als implementatiepartner.”

Meer weten over dit project of de oplossingen?

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl