Menutrigger
Home » Referenties » Deventer Schouwburg

‘We betekenen wat voor elkaar’

Deventer Schouwburg

De theaterwereld verandert. Bezoekers kunnen 24 uur per dag online een ticket bestellen, hun zitplaats reserveren en elektronisch afrekenen. Directeur Alex Kühne van de Deventer Schouwburg: “We weten goed welke service we onze gasten willen bieden. Maar hoe je die service inricht, is een tweede. Dan heb je een betrouwbare ICT-partner nodig die je goed informeert over de mogelijkheden. Bovendien moet je vooraf inzicht hebben in de consequenties van je keuzes.”

Diabolo ICT maakte een quickscan van de organisatie. Kühne: “Onze licenties waren niet meer geldig, de opslagcapaciteit was onder de maat. Diabolo ICT gaf snel inzicht, ontrafelde vrij complexe problemen en bracht mogelijkheden in kaart die aansloten op onze wensen.” Inmiddels is de Deventer Schouwburg voorzien van totaal nieuwe hardware en een virtuele server. Opslagcapaciteit, kwaliteit, garanties, contracten en licenties zijn nu goed geregeld. Interne en externe communicatiesystemen zijn aan elkaar gekoppeld, zodat met één druk op de knop een wijziging is doorgevoerd.

Volledig verhaal Deventer Schouwburg

EIGENSCHAPPEN

Quickscan

Objectieve inventarisatie zorgde in zeer korte tijd voor inzicht

Opslagcapaciteit vergroot

Nieuwe hardware en virtuele server geïnstalleerd; intern en externe communicatiesystemen gekoppeld

Onderhoud en nazorg

Support op afstand; als het nodig is, komt Diabolo ICT langs

Klant aan het woord

Alex Kühne

Directeur

“Bij problemen kunnen we vijf dagen per week tot tien uur ’s avonds naar Diabolo ICT bellen. Ze kunnen op afstand onze systemen bedienen; een duurzame, voordelige en efficiënte manier van onderhoud en nazorg. Blijkt het onmogelijk om het probleem op afstand te verhelpen, dan komt er iemand langs. Organisatiebreed hebben we een klik met de mensen van Diabolo. Dat leidt tot een mooie wisselwerking. Zo is Diabolo naast onze ICT-partner ook sponsor van het theater. We kunnen wat voor elkaar betekenen. Qua kennis en ervaring, maar ook op menselijk vlak.”

Meer weten over dit project of de oplossingen?

Bob van der Vorst

Accountmanager

Bob.vanderVorst@diabolo.nl

Of bel 06-51311806

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl