Home » Referenties » Dirkzwager

'Unieke samenwerking tussen vier bedrijven met visie'

Dirkzwager

Zo’n drie jaar geleden had Advocaten- en Notariskantoor Dirkzwager in Arnhem en Nijmegen de wens om hun ICT platform naar een hoger plan te tillen. Als advocaten en notarissen stellen zij hoge eisen aan veiligheid van hun dossiers en wil zij flexibel zijn in het aantal gebruikers en opslagcapaciteit. Huisleverancier Diabolo ICT legde contact met Eshgro Cloud services, die voor de techniek achter hun cloud diensten actief samenwerkt met HP. Dat levert niet alleen een succesvolle SAAS oplossing in de cloud op voor Dirkzwager, maar ook een geborgde samenwerking in de keten tussen de drie ICT-leveranciers.

Beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid

De ICT-wensen van Dirkzwager zijn samen te vatten in 3 kernwoorden: beschikbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid. Vincent: ‘Voor ons lag de oplossing bij cloud computing. Je investeert dan niet meer in hard- of software, maar je betaalt op basis wat je afneemt. Dit wordt ook wel SAAS genoemd, software as a service. Absoluut heel handig.’ Advocaat Jaap Kronenberg, lid van de automatiseringscommissie bij Dirkzwager: ‘Het aantal gebruikers van software applicaties wisselt voortdurend. Bovendien is de behoefte aan ICT, zoals de opslagcapaciteit, vaak moeilijk te voorspellen. Als organisatie wil je op en af kunnen schalen aan de hand van het daadwerkelijke gebruik van deze zaken, wat betekent dat een hoge mate van flexibiliteit noodzakelijk is.

Eigenschappen

Schaalbaar

Grip op kosten bij groei of krimp van de organisatie.

Samenwerking

Geen leverancier-klant verhouding, maar duidelijke samenwerking tussen HP Nederland, Eshgro, Diabolo ICT en eindgebruiker.

Schijnveiligheid in de kelder

Een professioneel datacenter is in staat om een veel hoger niveau aan veiligheid te realiseren dan de opslag ‘in de kelder’.

Continuïteit

Een tripartitecontract biedt continuïteit van de ICT-dienstverlening.

Klant aan het woord

Jaap Kronenberg

Advocaat en lid van de automatiseringscommissie

Jaap Kronenberg: ‘We kunnen ons nu beter focussen op de innovatie van onze ICT processen, teneinde onze concurrentiepositie te versterken. De volgende ICT-projecten staan al in de wacht om uitgerold te worden. We zijn blij met de groei mogelijkheden die deze innovatieve cloud oplossing ons biedt.’ Al met al blikt Dirkzwager positief terug op de transitie naar de cloud. ‘We werken constructief samen en de transparantie, het klantgericht denken en het gedeelde streven naar verder innoveren geeft vertrouwen voor de toekomst. Deze keten is een unieke krachtenbundeling. Diabolo, Eshgro en HP bieden samen een succesvolle oplossing voor de bedrijfskritische ICT-processen van een organisatie zoals die van ons,’ aldus Jaap Kronenberg.

Download hier het referentieverhaal Dirkzwager

Diabolo ICT kan u helpen bij uw ICT-vraagstukken. Diabolo ICT heeft al meermaals bewezen een betrouwbare partner te zijn voor organisaties. Hoe succesvol de samenwerking met Diabolo ICT kan zijn, leest u in dit referentieverhaal waarin Dirkzwager zijn ervaringen deelt.

Download whitepaper

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Bob van der Vorst

Accountmanager

Bob.vanderVorst@diabolo.nl

Of bel 026-7505222