Home » Referenties » Peeze koffie

‘Een partner die goed meedenkt en signaleert’

Peeze koffie

Peeze koffie is getransformeerd van een productiegericht bedrijf naar een marktgerichte onderneming. Voorheen leverde Peeze vooral aan de horeca; inmiddels worden ook bedrijven bediend met koffie, apparatuur en producten als suiker en melk. Mede-directeur Timmo Terpstra: “Onze transformatie ging zo snel dat automatiseringssystemen de snelheid niet meer konden bijhouden. We kozen voor nieuwe Exact-software. We beseften niet dat we ook nieuwe hardware nodig hadden om de nieuwe software goed op te laten draaien.”

Inmiddels is de ICT-omgeving aangepast; alles draait snel en probleemloos. “Nieuwe software dwong ons om bedrijfsprocessen tegen het licht te houden. Samen met Diabolo bekeken we hoe de werkprocessen liepen en waar het beter kon. Het accent is verlegd van productie naar het logistieke proces. Goed voorraadbeheer is daarbij essentieel. We wilden een optimale supply chain: goed en tijdig leveren, efficiënt en tegen minimale kosten. Die slag hebben we gemaakt. Het effect daarvan werd al snel zichtbaar.”

Eigenschappen

Implementatie Exact-software

Werkprocessen tegen het licht gehouden en geherstructureerd

Logistiek

Automatisering draagt bij aan optimale supply chain

Advies en begeleiding

Terugkerende afspraak voor advies en begeleiding, met het oog op continuïteit

Klant aan het woord

Timmo Terpstra

Mede-directeur

“De professionals van Diabolo hebben de logistieke processen die voorheen versnipperd waren geanalyseerd en georganiseerd. De implementatie van Exact heeft de processen inzichtelijk gemaakt. In Diabolo hebben we een partner die goed meedenkt en signaleert. Er werken mensen met verstand van zaken. Het systeem draait snel en probleemloos, de monitoring achter de schermen loopt goed. Jaarlijks staat er een afspraak voor advies en begeleiding met het oog op de toekomst en de continuïteit.”

Download hier het referentieverhaal van Peeze

Diabolo ICT kan u helpen bij uw ICT-vraagstukken. Diabolo ICT heeft al meermaals bewezen een betrouwbare partner te zijn voor organisaties. Hoe succesvol de samenwerking met Diabolo ICT kan zijn, leest u in dit referentieverhaal waarin Peeze zijn ervaringen deelt.

Download whitepaper

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Bob van der Vorst

Accountmanager

Bob.vanderVorst@diabolo.nl

Of bel 026-7505222