Home » Referenties » ’s Heeren Loo Zorggroep

‘Bij Diabolo krijgen we de aandacht die we denken te verdienen’

’s Heeren Loo Zorggroep

Zorggroep ’s Heeren Loo is zorgverlener voor mensen met verstandelijke beperking, met uiteenlopende woonlocaties in heel Nederland. Op het hoofdkantoor in Amersfoort is het Shared Service Center gevestigd. ICT, facilitaire diensten, financiële administratie, personeelszaken en functioneel beheer worden van hieruit geleverd aan de locaties. Onno Dijkema, teammanager Bedrijfsbureau ICT: “Alles draait om de cliënten en hun keuzes.”

Bij de entree van het hoofdkantoor is lunchroom Puur gevestigd. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking. “Een mooi voorbeeld van ondernemen met zorg”, zegt Dijkema. “Ondernemen met zorg zien we ook terug in de samenwerking met Diabolo ICT. Ze hebben aardig wat zorgaanbieders in hun klantenbestand; dat merk je in de samenwerking. Voor Diabolo ICT zijn wij een grote klant, niet één van de velen. Wij krijgen de aandacht die we denken te verdienen. Niet alleen in woorden, maar ook in daden.”

Eigenschappen

Shared Service Center

Diverse diensten worden van hieruit geleverd aan locaties in de regio

Thuis in de zorg

Diabolo ICT kent het vakgebied van ’s Heeren Loo Zorggroep; veel zorgaanbieders in het klantenbestand

Leverancier

Diabolo ICT levert alle hardware voor de werkplekken met alles wat erbij hoort

Klant aan het woord

Onno Dijkema

Teammanager Bedrijfsbureau ICT

"Diabolo levert alle hardware voor de werkplekken; pc’s, laptops, mobiele telefoons, iPads, toetsenborden en mobiele telefonie met alles wat erbij hoort. Alle apparatuur komt binnen op pallets. Vanwege de krappe doorgang bij onze opslag stond het formaat pallet omschreven in onze overeenkomst met Diabolo. Het kwam voor dat er op een verkeerde pallet was gestapeld of dat er dozen over de pallet hingen. Ondanks bemoeienis van Diabolo richting vervoerder bleef het een lastig verhaal. Totdat Diabolo met het voorstel kwam om de deur ‘gewoon’ breder te maken. Kijk, dat noem ik een mooi voorbeeld van - out of the box - meedenken. Als partners brengen we samen problemen in kaart en lossen ze samen op.”

Download hier het verhaal van 's Heeren Loo

Diabolo ICT kan u helpen bij uw ICT-vraagstukken. Diabolo ICT heeft al meermaals bewezen een betrouwbare partner te zijn voor organisaties. Hoe succesvol de samenwerking met Diabolo ICT kan zijn, leest u in dit referentieverhaal waarin ’s Heeren Loo zijn ervaringen deelt.

Download whitepaper

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306