Menutrigger
Home » Referenties » Vivare

‘Aanpakken en Waarmaken’ geldt voor Vivare én Diabolo

Vivare

Onder het motto ‘Aanpakken en Waarmaken’ verhuurt woningcorporatie Vivare zo’n 24.500 woningen in de regio Arnhem. Huurder zijn tevreden over de manier van werken. “Onze klantbelofte? Lever wat, waar en wanneer de klant wil, los zijn probleem volledig op en verspil zijn tijd niet”, zegt Ton Eijpe, manager afdeling I&A. Diabolo ICT verzorgde voor Vivare het implementatieproject van Office 2010.

Bouwkundig opzichter en project Arie van Holland (foto rechts): “Diabolo ICT heeft waargemaakt wat we wilden. Diabolo ICT kwam naar voren als meest ervaren spelen, vooral wat betreft implementaties bij bedrijven die qua schaalgrootte vergelijkbaar zijn met Vivare. Vooraf namen we de tijd om elkaars wensen en verwachtingen te toetsen. We wilden kunnen vertrouwen op de overeengekomen afspraken. Tijdens het Office-migratietraject werd één van de medewerkers van Diabolo ICT ziek. Gelukkig had dat geen effect op het eindresultaat. Alles is op tijd goed gekomen.”

EIGENSCHAPPEN

Implementatie Office 2012

Gekozen voor Diabolo ICT op basis van ervaring met implementaties

Strakke planning

Migratietraject op tijd afgerond, het nieuwe systeem bevalt prima

Snel schakelen

Op korte termijn om tafel als het nodig is, hoge servicegraad

Klant aan het woord

Ton Eijpe

Manager afdeling I&A

"In het DNA van Diabolo zit dat ze een probleem altijd goed, snel en volledig oplossen. Loopt iets niet lekker, dan zitten we op korte termijn met elkaar aan tafel en wordt er snel geschakeld. Dat was zo tijdens ons migratietraject, maar ook bij de aanschaf van hardware. De implementatie is op de streefdatum ingegaan en het systeem bevalt prima. We zouden zeker opnieuw met Diabolo in zee gaan. Het is een technologisch goed georganiseerd bedrijf met een team van dienstverlenende techneuten. De servicegraad is hoog. Bovendien vinden we het prettig om zaken te doen met bedrijven uit Arnhem en omgeving.”

Meer weten over dit project of de oplossingen?

Rob Schennink

Senior Accountmanager

Rob.Schennink@diabolo.nl

Of bel 06-53949306

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl