Home » Referenties » Woonzorg Flevoland

Focus op onze ambitie

Woonzorg Flevoland

Inspelen op maatschappelijke veranderen en op het gebied van wet- en regelgeving moet je als zorgdienstverlener je ICT goed op orde hebben. Na een aanbestedingstraject zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Diabolo ICT als onze inhoudelijk deskundige partner op het gebied van ICT”, alsdus Geert Heikamp, functioneel coördinator van Woonzorg Flevoland. “Dat biedt onze organisatie ruimte om onze aandacht en focus te leggen op onze zorgprocessen.”


Inkoopmethode Best Value Procurement

De zorg verandert snel. Er komt veel op ons af en daar willen wij met ondersteunende diensten zoals ICT goed en snel op kunnen reageren. Middels het uitschrijven van een aanbesteding op basis van Best Value Procurement vonden wij de ICT-dienstverlener met innovatief hoogstaande oplossingen. Je gaat niet inkopen op traditionele wijze aan de hand van een lijst met voorwaarden of een programma van eisen, maar met ruimte voor de leverancier op op kwaliteit het verschil te maken”, aldus Marcel Walker, projectbegeleider Woonzorg Flevoland.

EIGENSCHAPPEN

Best Value procurement

Maximaal beroep doen op iemands kennis, ervaring en talent.

Moderne omgeving

De ambitie van Woonzorg Flevoland is vertaald naar een moderne ICT-omgeving, de Private Cloud. Deze wordt beheerd in een tripartite samenwerking tussen Diabolo ICT, Eshgro Cloud Services en HP Enterprise.

Niet wij of zij, maar samen

Wij staan naast elkaar om elkaar zoveel mogelijk te ondersteunen bij het waarmaken van elkaars beloften.

Vertaalslag

Complexe ICT-termen zijn niet voor iedereen dagelijkse kost. De mensen van Diabolo ICT maken de vertaalslag naar een begrijpend verhaal voor iedereen.

Lange termijnrelatie

Diabolo ICT is betrokken, deskundig en adviserend. Deze mix van eigenschappen zorgt voor een lange termijnrelatie.

Klant aan het woord

Geert Heikamp en Marcel Walker

"Door deze manier van aanbesteden krijg je een partner met oog voor kwaliteit en gaat het om een passende oplossing te vinden voor wat wij gezamenlijk tegenkomen in ons werk. Anders gezegd; hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat wij elkaars beloften kunnen waarmaken."

Meer weten over dit project of de oplossingen?

Xander Hendrickx

Manager ICT Solutions

Xander.Hendrickx@diabolo.nl

Of bel 026 - 339 79 68

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Download hier het verhaal van Woonzorg Flevoland

Diabolo ICT kan u helpen bij uw ICT-vraagstukken. Diabolo ICT heeft al meermaals bewezen een betrouwbare partner te zijn voor organisaties. Hoe succesvol de samenwerking met Diabolo ICT kan zijn, leest u in dit referentieverhaal waarin Woonzorg Flevoland zijn ervaringen deelt.

Download whitepaper