Home » Referenties » Focus op onze ambitie: innovatie in de zorg

Focus op onze ambitie: innovatie in de zorg

Focus op onze ambitie: innovatie in de zorg

Bij Diabolo ICT in Arnhem richten wij ons graag op innovatie in de zorg. We helpen bij het ontwikkelen en installeren van nieuwe systemen waar mensen écht wat aan hebben. ICT en zorg gaan bij ons hand in hand, waardoor we samen met zorgverleners uitstekende resultaten bereiken. Lees verder en ontdek hoe tevreden onze klanten zijn.

Woonzorg Flevoland gaat voor ICT innovatie in de zorg

“Om te kunnen inspelen op maatschappelijke veranderingen en op het gebied van wet- en regelgeving, moet je als zorgdienstverlener je ICT goed op orde hebben. Na een aanbestedingstraject zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Diabolo ICT als onze inhoudelijk deskundige partner op het gebied van ICT”, aldus Geert Heikamp, functioneel coördinator van Woonzorg Flevoland. “Dat biedt onze organisatie ruimte om onze aandacht en focus te leggen op onze zorgprocessen.”

Inkoopmethode Best Value Procurement

“De zorg verandert snel. Er komt veel op ons af en daar willen wij met ondersteunende diensten, zoals ICT, goed en snel op kunnen reageren. Middels het uitschrijven van een aanbesteding op basis van Best Value Procurement vonden wij de ICT-dienstverlener met innovatief hoogstaande oplossingen. Je gaat niet inkopen op traditionele wijze aan de hand van een lijst met voorwaarden of een programma van eisen, maar met ruimte voor de leverancier om op kwaliteit het verschil te maken”, aldus Marcel Walker, projectbegeleider Woonzorg Flevoland.

Eigenschappen van onze innovatie in de zorg:

Best Value Procurement

Maximaal beroep doen op iemands kennis, ervaring en talent.

Moderne omgeving

De ambitie van Woonzorg Flevoland is vertaald naar een moderne ICT-omgeving, de Private Cloud. Deze wordt beheerd in een tripartite samenwerking tussen Diabolo ICT, Eshgro Cloud Services en HP Enterprise. Met zijn allen dragen deze partijen zo bij aan innovatie in de zorg.

Niet wij of zij, maar samen

Wij staan naast elkaar om elkaar zoveel mogelijk te ondersteunen bij het waarmaken van elkaars beloften in ICT en zorg.

Vertaalslag

Complexe ICT-termen zijn niet voor iedereen dagelijkse kost. Wij maken de vertaalslag naar een begrijpelijk verhaal voor iedereen.

Lange termijnrelatie

Diabolo ICT is betrokken bij de zorg en is deskundig en adviserend. Deze mix van eigenschappen zorgt voor een lange termijnrelatie en duurzame innovatie in de zorg.

Klant aan het woord

Geert Heikamp en Marcel Walker

"Door deze manier van aanbesteden krijg je een partner met oog voor kwaliteit en gaat het om een passende oplossing te vinden voor wat wij gezamenlijk tegenkomen in ons werk. Anders gezegd: hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat wij elkaars beloften waarmaken?"

Meer weten over dit project of de oplossingen?

Xander Hendrickx

Manager ICT Solutions

Xander.Hendrickx@diabolo.nl

Of bel 026 - 339 79 68

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Download hier het verhaal van Woonzorg Flevoland

Diabolo ICT kan u helpen bij uw ICT-vraagstukken. Diabolo ICT heeft al meermaals bewezen een betrouwbare partner te zijn voor organisaties. Hoe succesvol de samenwerking met Diabolo ICT kan zijn, leest u in dit referentieverhaal waarin Woonzorg Flevoland zijn ervaringen deelt.

Download whitepaper

Uw ICT is onze zorg

Bent u zorgverlener en staat u voor een uitdagend digitaal project? Of het nu gaat om het integreren van nieuwe software of het updaten van bestaande systemen, wij staan voor u klaar. Schakel ons in voor ICT-innovatie of -onderhoud in de zorg en uw organisatie blijf altijd up-to-date. Interesse of vragen? Bel naar 026 – 37 000 82 en wij helpen u graag.